Produse in cos: [0]
Cosul este gol!


Terapii cu miere şi scorţişoară
Boli de inima. Intinde pe paine miere si presara putina pudra de scortisoara, in locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun. Datorita faptului ca aceasta combinatie imbunatateste circulatia sanguina si intareste ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea sa previna eventualele probleme apeland cu incredere la aceasta combinatie.

Polenul
În urma ultimelor cercetări s-a descoperit că polenul crud este un panaceu universal esential pentru sanatate.

Păstura
Păstura pură este una dintre cele mai importante surse de seleniu, un mineral esenţial pentru sănătatea organismului, cu acţiune puternic antioxidantă. Specialiştii apreciază că antioxidanţii precum seleniul neutralizează radicalii liberi şi au puterea să reducă şi să prevină efectele lor negative.

Vitaminizare Cu Produse Apicole
Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.

produse apicole / polen crud poliflor 100g

Polen Crud Poliflor 100g

Polen Crud Poliflor 100g10.00 Lei  
*cu TVA inclus

COD PRODUS: 600


Detalii produs

POLENUL

Informatii generale

În urma ultimelor cercetari s-a descoperit ca polenul crud este un panaceu universal esential pentru sanatate. Conform cercetarilor de laborator, polenul crud reechilibreaza flora bacteriana normala a intestinelor, protejându-le contra bacteriilor patogene, carora le inhiba dezvoltarea, scazând totodata absorbtia de colesterol din intestine, si oferind protectie contra cancerelor hormonodependente.
Consumul de polen conduce la diminuarea pierderii de calciu din oase, cu rol de preventie în osteoporoza, în vreme ce calciul si vitamina D, pe care le contine în cantitati mari, sunt implicate în întretinerea tesutului osos.

Este util pentru persoanele care desfasoara munca intelectuala, îmbunatatind activitatea creierului, prin cresterea capacitatii de lucru si scaderea fenomenelor de oboseala, reducerea efectelor stressului, diminuarea depresiei psiho emotionale.

Polenul si laptisorul de matca, unde-s doi, puterea creste!

Daca polenul este administrat împreuna cu laptisorul de matca crud, toate efectele polenului sunt amplificate, iar cele ale laptisorului sunt desavârsite. Polenul si laptisorul actioneaza sinergic, se sustin unul pe celalalt, completându-se si îmbunatatind întreaga lucrare asupra organismului aceluia care le consuma, orice problema ar avea acesta.

Pentru barbati, este foarte important efectul asupra prostatei. Sunt deja numeroase studii facute în laboratoare din multe parti ale lumii, prin care s-a dovedit eficienta lui în tratarea atât a adenoamelor de prostata, cât si a cancerelor de prostata. La barbatii sanatosi, care îl iau în mod curent, polenul întretine buna functionare a prostatei, prevenind hipertrofierea si îmbolnavirea acesteia.

Polen crud - polen uscat
Pana in ultimii ani, modalitatea uzuala de pastrare peste an era sa fie uscat, dar atunci cand se usuca la caldura, se distrug lactobacilii, bifidobacilii, drojdiile, o mare parte din vitamine, enzime, pro-enzime, (constandu-se inclusiv si aparitia in componenta acestuia a unor substante nocive cum ar fi furfurolul, care afecteaza negativ calitatea acestuia.
La polenul crud, tinut in congelator, aceste proprietati sunt conservate, iar gustul si aromele sunt mult mai placute.

Administrarea polenului este ideal sa se faca dimineata, dar uneori se poate imparti in mai multe portii. Cand sunt probleme de sanatate, se pot administra doze de 4-6 lingurite obisnuite pe zi sau mai mult, in functie de problemele fiecarei persoane. Este bine sa se inceapa cu 2 lingurite pe zi si sa se creasca progresiv, pana la doza optima, care se pastreaza constanta o vreme. Dupa ce s-au acoperit posibilele carente si s-au echilibrat functiile corpului, se poate trece la doza normala de intretinere a unei persoane sanatoase.
Cantitatea utila pentru cei sanatosi este considerata de 15 g/zi, adica aproximativ 3 lingurite obisnuite.
La copiii mai mici, ajung 2 lingurite pe zi, iar la cei sub un an, 1/2-1 lingurita pe zi. Ar fi suficient sa se ia cate 5 zile, in fiecare saptamana. Barbatii pot lua chiar si zilnic, toata viata. E ideal ca polenul sa fie dublat de laptisorul de matca, mai ales pentru intretinere la femei, de exemplu, cate 1-3 ml/zi, 5-7 zile pe luna.
In concluzie polenul de albine se consuma in special proaspat sau congelat, cel uscat (tratat termic) fiind de o calitate mult mai inferioara.

Tratamentul tumorilor
În privinta pacientilor cu tumori, importanta este asocierea  propolis - zeolit - laptisor de matca, care are efecte terapeutice foarte puternice. Iar polenul în combinatie cu ele aduce suportul nutritiv cu micronutrienti si cu hranire functionala, asa de necesara într-o afectiune atât de grea. La acesti pacienti, în special la cei care urmeaza chimioterapie, combinatia numita sustine ficatul greu încercat, moduleaza imunitatea, energizeaza.

Unele persoane se întreaba daca polenul nu hraneste si tumorile. Raspunsul e clar: nu, polenul nu hraneste tumora, la fel cum nici alimentele sanatoase nu o fac. Doar alimentele denaturate, superprocesate si aditivate chimic sunt surse de producere si de întretinere a tumorilor. Din teama exagerata de a nu hrani tumora, nu trebuie sa privam întreg corpul de principiile nutritive necesare, caci va fi slabit în fata bolii, care îl poate doborî.

La administrarea de durata a polenului si laptisorului s-a observat cum se normalizeaza, pas cu pas, aspecte care nu erau în prim-planul atentiei de la început. De exemplu, parul de pe cap s-a îndesit si si-a recapatat vigoarea.
 
Parul de pe corp, la femei, a crescut mai putin si mai rar, iar la barbati s-a fortifiat, în cazurile în care era necesar.

Din punct de vedere genetic, polenul, ca celula tânara reproducatoare, aduce acizi nucleici de cea mai buna calitate, integri în intreaga lor structura informationala, cât si la capete (numite telomeri). Degradarea telomerilor în orice organism viu este asociata cu procesele de îmbatrânire. Acelora care îl consuma, polenul le aduce telomeri noi spre sustinerea celor depreciati din celulele proprii. Mai mult, aduce informatie naturala proaspata, nealterata, cat si energie vitala curata, regeneratoare. Pastreaza tineretea la cei sanatosi si ii ajuta pe cei care au afectiuni genetice.

Viata plantelor nu ar fi posibila fara polen. Viata omului nu ar fi posibila fara plante. Polenul genereaza viata in toate sensurile cuvantului, in ciclurile naturale ale globului terestru, cat si in randurile acelora care il consuma drept aliment. O albina viziteaza peste 300 de flori pentru a colecta o granula.

Floria.ro