Produse in cos: [0]
Cosul este gol!


Terapii cu miere şi scorţişoară
Boli de inima. Intinde pe paine miere si presara putina pudra de scortisoara, in locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun. Datorita faptului ca aceasta combinatie imbunatateste circulatia sanguina si intareste ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea sa previna eventualele probleme apeland cu incredere la aceasta combinatie.

Polenul
În urma ultimelor cercetări s-a descoperit că polenul crud este un panaceu universal esential pentru sanatate.

Păstura
Păstura pură este una dintre cele mai importante surse de seleniu, un mineral esenţial pentru sănătatea organismului, cu acţiune puternic antioxidantă. Specialiştii apreciază că antioxidanţii precum seleniul neutralizează radicalii liberi şi au puterea să reducă şi să prevină efectele lor negative.

Vitaminizare Cu Produse Apicole
Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.

produse igiena orala / apa de gura cu propolis si extracte naturale de plante apidava

Apa De Gura Cu Propolis Si Extracte Naturale de Plante Apidava

Apa De Gura Cu Propolis Si Extracte Naturale de Plante Apidava16.50 Lei  
*cu TVA inclus

COD PRODUS: 900


Detalii produs

Apa De Gura Cu Propolis Si Extracte Naturale De Plante
Este recomandata în igiena orala zilnica pentru a combate cariile si posibile afectiuni ale gingiei. Prin continutul concentrat de propolis are un puternic rol antibacterian, combatând cu succes tartru, aparitia cariilor, dar si infectiile locale (stomatite, gingivite, afte dentare).
Produsul nu contine alcool sau parabeni. Se poate utiliza si de catre copii.