Produse in cos: [0]
Cosul este gol!


Terapii cu miere şi scorţişoară
Boli de inima. Intinde pe paine miere si presara putina pudra de scortisoara, in locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun. Datorita faptului ca aceasta combinatie imbunatateste circulatia sanguina si intareste ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea sa previna eventualele probleme apeland cu incredere la aceasta combinatie.

Polenul
În urma ultimelor cercetări s-a descoperit că polenul crud este un panaceu universal esential pentru sanatate.

Păstura
Păstura pură este una dintre cele mai importante surse de seleniu, un mineral esenţial pentru sănătatea organismului, cu acţiune puternic antioxidantă. Specialiştii apreciază că antioxidanţii precum seleniul neutralizează radicalii liberi şi au puterea să reducă şi să prevină efectele lor negative.

Vitaminizare Cu Produse Apicole
Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.

specialitati apicole / amestec din miere poliflora, laptisor de matca, polen crud si propolis

Amestec din miere poliflora, laptisor de matca, polen crud si propolis

Amestec din miere poliflora, laptisor de matca, polen crud si propolis



30.00 Lei  
*cu TVA inclus

COD PRODUS: 601


Detalii produs

Miere poliflora cu propolis, laptisor de matca si polen.
Toate organele interne vor beneficia de pe urma consumului acestui cocktail apicol, deoarece împreuna, pot asigura toata gama de nutrienti necesari organismului pentru o functionare optima si sanatate deplina.Sistemul imunitar, ficatul si tot sistemul digestiv, aparatul urogenital si sistemul nervos vor beneficia din plin de efectele cocktailului apicol.
Pielea va straluci, parul se va îndesi si unghiile se vor întari.
Laptisorul de matca activeaza celulele stem
Laptisorul de matca este un superconcentrat de factori nutritionali, cu rol stimulent al celulelor stem si al imunitatii, creste performanta si rezistenta organismului, este reglator hormonal, reîntineritor, are rol în mentinerea normala a functiilor cerebrale si multe alte proprietati benefice.
Polenul, un superaliment
Polenul crud este cu pâna la 40% mai activ decât cel uscat. El este un superaliment care contine o multitudine de vitamine, minerale, proteine, enzime, acizi grasi, glucide, antioxidanti si altele. Are foarte multe proprietati: stimulent general al organismului, energizant, stimulent imunitar, antioxidant, reechilibreaza flora intestinala, trofic hepatic, remineralizant, antigeriatric.
Propolisul, puternic remediu natural antiinfectios
Propolisul, prin multitudinea de principii active constituente, are proprietati antivirale, antiparazitare, antiinflamatorii, imunomodulatoare, antitumorale, vasorelaxante, antioxidante si vasoprotective. Studiile moderne privitoare la proprietatile propolisului au relevat concluzii exceptionale: el este activ pe nu mai putin de 21 de bacterii, noua specii de ciuperci parazite si 30 de tipuri de virusuri, inclusiv varietatile lor. Putem spune ca propolisul este cel mai puternic remediu natural antiinfectios cunoscut.

Floria.ro