Produse in cos: [0]
Cosul este gol!


Terapii cu miere şi scorţişoară
Boli de inima. Intinde pe paine miere si presara putina pudra de scortisoara, in locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun. Datorita faptului ca aceasta combinatie imbunatateste circulatia sanguina si intareste ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea sa previna eventualele probleme apeland cu incredere la aceasta combinatie.

Polenul
În urma ultimelor cercetări s-a descoperit că polenul crud este un panaceu universal esential pentru sanatate.

Păstura
Păstura pură este una dintre cele mai importante surse de seleniu, un mineral esenţial pentru sănătatea organismului, cu acţiune puternic antioxidantă. Specialiştii apreciază că antioxidanţii precum seleniul neutralizează radicalii liberi şi au puterea să reducă şi să prevină efectele lor negative.

Vitaminizare Cu Produse Apicole
Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.

miere de albine / miere de salcam 1000 g - productie 2013

Miere de salcam 1000 g -  Productie 2013

Miere de salcam 1000 g - Productie 2013



29.00 Lei  
*cu TVA inclus

COD PRODUS: 101


Detalii produs

In alimentatie utilizarea mierii pentru indulcire este o metoda mult mai sanatoasa decat indulcirea cu zahar. Pentru o alimentatie sanatoasa, mierea contine toate vitaminele pe care medicii nutritionisti le recomanda spre consum ( cupru, mangan, calciu, potasiu, sodiu, magneziu, fier, fosfor, siliciu).

Mierea de salcam este mierea monoflora, provenita integral din nectarul florilor de salcam, cu gust placut, dulce, perfect fluida, vascoasa, fara urme de cristalizare datorita continutului ridicat de fructoza (cristalizeaza la cativa ani).

Mirosul este specific. Trebuie sa tinem cont insa, ca mirosul pronuntat de salcam este un semn al falsificarii mierii prin introducerea unei infuzii de flori de salcam.

Mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrina, compusi ai azotului.

Indicatii terapeutice ale mierii de salcam

Principala calitate a mierii de salcam este aceea de calmare a tusei, este antiseptica si este folosita in tratamentul asteniei si nevrozelor. Aceasta stimuleaza pofta de mâncare si faciliteaza digestia, ajuta in tulburarile de memorie, imbunatateste activitatea inimii, ficatului, creste procentul de hemoglobina din sange si mai este recomandata in:

  • Gastrita hiperacida - mierea de salcam, diluata in apa calda si luata cu 90-120 de minute inaintea mesei, diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede, calmand pirozisul “arsurile” (o lingura de miere in 100 ml apa);
  • Ulcer - este foarte buna mierea de salcam diluata in 200 ml de lapte nefiert. Amestecul se bea seara inainte de culcare, bineinteles alaturi de un regim alimentar adecvat.

Mierea de salcam este sortimentul preferat în special de copii pentru ca are un gust usor dulce si nu are o aroma atât de puternica ca alte sortimente, fiind un excelent tonic pentru ei, convalescenti, pentru intarirea sistemului imunitar si pentru gravide.

Administrarea sa este recomandata copiilor bolnavi, si poate fi utilizata pentru recapatarea apetitului, deoarece glucoza din miere este direct absorbita în sânge.

Atentie! Copiilor cu varsta sub un an, precum si persoanelor alergice la produsele apicole le este interzisa administrarea mierii, iar diabeticii o vor consuma doar sub supravegherea medicului.