Produse in cos: [0]
Cosul este gol!


Terapii cu miere şi scorţişoară
Boli de inima. Intinde pe paine miere si presara putina pudra de scortisoara, in locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun. Datorita faptului ca aceasta combinatie imbunatateste circulatia sanguina si intareste ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea sa previna eventualele probleme apeland cu incredere la aceasta combinatie.

Polenul
În urma ultimelor cercetări s-a descoperit că polenul crud este un panaceu universal esential pentru sanatate.

Păstura
Păstura pură este una dintre cele mai importante surse de seleniu, un mineral esenţial pentru sănătatea organismului, cu acţiune puternic antioxidantă. Specialiştii apreciază că antioxidanţii precum seleniul neutralizează radicalii liberi şi au puterea să reducă şi să prevină efectele lor negative.

Vitaminizare Cu Produse Apicole
Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.

miere de albine / miere din flori de camp 1000 g

Miere din flori de camp 1000 g

Miere din flori de camp 1000 g22.00 Lei  
*cu TVA inclus

COD PRODUS: 201


Detalii produs

In alimentatie, utilizarea mierii pentru indulcire este o metoda mult mai sanatoasa decat indulcirea cu zahar. Pentru o alimentatie sanatoasa, mierea contine toate vitaminele pe care medicii nutritionisti le recomanda spre consum ( cupru, mangan, calciu, potasiu, sodiu, magneziu, fier, fosfor, siliciu).

Cunoscuta si sub numele de miere poliflora, mierea din flori de camp este culeasa din nectarul mai multor flori , fiind o miere cu aspect limpede cu nuante de chihlimbar.  Mirosul foarte expresiv denota un buchet nuantat de arome, care scoate in evidenta multitudinea de flori care il compun. Din acest motiv ea poate avea culori si gusturi diferite. Mierea din flori de camp este considerata in general cel mai complex tip de miere ca actiune terapeutica, ea ingloband nectarul de la zeci sau chiar sute de specii de plante medicinale si imprumutand ceva din proprietatile terapeutice ale fiecareia dintre ele. Este deseori recomandata pentru afectiunini ale  inimii, ficatului, pentru stimularea poftei de mancare,  pentru probleme digestive, avand si o puternica actiune antimicrobiana. In cazurile de anorexie la copii, mierea din flori de camp este indicata in mod special.

Cristalizarea mierii din flori de camp este un proces cât se poate de natural, favorizat de pastrarea mierii într-un anumit interval de temperatura, de continutul bogat de glucoza, dar si de prezenta în miere a polenului. Prezenta in miere a polenului mareste acesteia calitatile, fiind un avantaj care nu trebuie neglijat; mierea cristalizata se conserva toate proprietatile nutritive,dietetice si curative ale acestuia. Mierea care a cristalizat, pentru a fi fluidizata, se va trece intr-un vas care se va pune intr-o baie de apa fierbinte, in nici un caz pe foc.

Atentie! Copiilor cu varsta sub un an, precum si persoanelor alergice la produsele apicole le este interzisa administrarea mierii, iar diabeticii o vor consuma doar sub supravegherea medicului.