Produse in cos: [0]
Cosul este gol!


Terapii cu miere şi scorţişoară
Boli de inima. Intinde pe paine miere si presara putina pudra de scortisoara, in locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun. Datorita faptului ca aceasta combinatie imbunatateste circulatia sanguina si intareste ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea sa previna eventualele probleme apeland cu incredere la aceasta combinatie.

Polenul
În urma ultimelor cercetări s-a descoperit că polenul crud este un panaceu universal esential pentru sanatate.

Păstura
Păstura pură este una dintre cele mai importante surse de seleniu, un mineral esenţial pentru sănătatea organismului, cu acţiune puternic antioxidantă. Specialiştii apreciază că antioxidanţii precum seleniul neutralizează radicalii liberi şi au puterea să reducă şi să prevină efectele lor negative.

Vitaminizare Cu Produse Apicole
Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.

miere de salcam cu fructe / miere cu nuci braziliene / miere cu nuci brazilia 260 g

Miere cu nuci Brazilia 260 g

Miere cu nuci Brazilia 260 g19.00 Lei  
*cu TVA inclus

COD PRODUS: 403


Detalii produs

Miere de salcam cu nuci braziliene
Cantitate neta: 440 g.

Nuci Brazilia

Copacul de nuci braziliene creste în America de Sud, respectiv în Guiana, Venezuela, Brazilia, Columbia, Bolivia si Peru. Acesta se întalneste în padurile dense de-a lungulrâurilor Amazon, Rio Negro, si Orinoco. Nucile braziliene sunt de dimensiuni mari în raport cu alte fructe cu coaja lemnoasa. Acestea se regasesc în interiorul unei pastai cu o coaja groasa similara cu cea a nucii de cocos si contine între 10 si 25 seminte. Acest arbore poate creste pâna la 60 de metri înaltime si pâna la 2 metri în diametru si are o durata de viata de pâna la 1000 de ani.
Fructele au un continut bogat de seleniu (de aprox. 2500 ori mai mult decât orice alta nuca existenta), magneziu, fosfor, potasiu, la care se adauga calciu, zinc si fier, vitamine E si C.
Având în vedere continutul mare de seleniu, nucile braziliene ofera protectie împotriva bolilor de inima si ajuta la prevenirea cancerului, în special a cancerului de prostata.

Nucile braziliene sunt pe buna dreptate asociate cu efectele de îmbunatatire a capacitatilor cerebrale, deoarece reprezinta o excelenta sursa de Omega 3, care contribuie la buna functionare a celulelor creierului si a neurotransmitatorilor sai. Copiii ai caror mame au consumat o cantitate suficienta de acizi grasi Omega 3 se dovedesc a avea un coeficient de inteligenta ridicat.
Nucile braziliene sunt o sursa deosebita de proteine si fibre, fiind astfel o sursa buna de nutritie si minerale pentru vegetarieni. Sunt de asemenea un antioxidant bun, stimuleaza sistemul imunitar si protejeaza împotriva bolilor de inima.