Produse in cos: [0]
Cosul este gol!


Terapii cu miere şi scorţişoară
Boli de inima. Intinde pe paine miere si presara putina pudra de scortisoara, in locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun. Datorita faptului ca aceasta combinatie imbunatateste circulatia sanguina si intareste ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea sa previna eventualele probleme apeland cu incredere la aceasta combinatie.

Polenul
În urma ultimelor cercetări s-a descoperit că polenul crud este un panaceu universal esential pentru sanatate.

Păstura
Păstura pură este una dintre cele mai importante surse de seleniu, un mineral esenţial pentru sănătatea organismului, cu acţiune puternic antioxidantă. Specialiştii apreciază că antioxidanţii precum seleniul neutralizează radicalii liberi şi au puterea să reducă şi să prevină efectele lor negative.

Vitaminizare Cu Produse Apicole
Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.

miere de salcam cu fructe / miere cu goji / miere cu goji 260 g

Miere cu goji 260 g

Miere cu goji 260 g19.00 Lei  
*cu TVA inclus

COD PRODUS: 301


Detalii produs

Miere în combinatie cu goji  - Cantitate neta : 440 grame

Goji

Goji este cunoscut de peste 2000 de ani în Tibet si folosit în medicina traditionala datorita numeroaselor beneficii curative. Legendele tibetane si chinezesti vorbesc despre oameni care traiau un secol la fel de frumosi si sanatosi ca în tinerete, fara a-si pierde vigoarea, secretul lor fiind un fruct mic, dar cu proprietati miraculoase: GOJI – cel mai eficient antioxidant natural din lume.

Fructele de goji contin de 500 de ori mai multa vitamina C decât cantitatea din portocale, mai mult betacaroten decât morcovii, peste 18 aminoacizi, 21 minerale (printre care – calciu, fier, seleniu, zinc, potasiu), dar si cantitati substantiale de vitamina B1, B2, B6, vitamina E si vitamina A.

Beneficiile fructelor goji:

  • bun remediu pentru ficat, rinichi, ochi, inima, ce îmbunatateste circulatia sângelui, ajuta vederea, întareste muschii si sistemul osos;
  • fiind un puternic antioxidant, întareste inima si sistemul imunitar, reduce efectele procesului de îmbatrânire;
  • tonifica organismul dupa perioada ciclului menstrual, combate greturile asociate cu primele 3 luni de sarcina si amelioreaza neplacerile legate de menopauza;
  • ajuta la îmbunatatirea performantei sexuale si a fertilitatii;
  • stimuleaza producerea si reproducerea celulelor sângelui precum si regenerarea si vindecarea mai rapida a ranilor;
  • stimuleaza producerea si reproducerea celulelor sângelui precum si regenerarea si vindecarea mai rapida a ranilor;
  • stimuleaza nivelul energetic si buna dispozitie;
  • este eficient în cure de slabire si combaterea celulitei.

De asemenea, pe lânga proprietatile de aliment functional, goji reprezinta si o sursa importanta de substante biologice active, pretioase în prevenirea si tratamentul unor maladii severe precum Alzheimer si cancerul (continutul de geranium creste abilitatea corpului sa produca g-interferon, un element esential în tratarea acestei boli necrutatoare).

Goji este o sursa naturala de energie pentru corpul uman si pe termen lung ajuta la cresterea longevitatii.

Cititi mai mult despre goji