Produse in cos: [0]
Cosul este gol!


Terapii cu miere şi scorţişoară
Boli de inima. Intinde pe paine miere si presara putina pudra de scortisoara, in locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun. Datorita faptului ca aceasta combinatie imbunatateste circulatia sanguina si intareste ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea sa previna eventualele probleme apeland cu incredere la aceasta combinatie.

Polenul
În urma ultimelor cercetări s-a descoperit că polenul crud este un panaceu universal esential pentru sanatate.

Păstura
Păstura pură este una dintre cele mai importante surse de seleniu, un mineral esenţial pentru sănătatea organismului, cu acţiune puternic antioxidantă. Specialiştii apreciază că antioxidanţii precum seleniul neutralizează radicalii liberi şi au puterea să reducă şi să prevină efectele lor negative.

Vitaminizare Cu Produse Apicole
Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.

Polenul Recoltat de Albine
Din punct de vedere nutriţional, polenul contribuie în mod esenţial în alimentaţie prin elementele nutritive de bază, care îşi dovedesc valoarea în numeroase situaţii. Un caz special este reprezentat de denutriţiile proteice şi în general de toate tipurile de carenţe nutriţionale în care este necesar să se utilizeze produse a căror concentraţie în elemente nutritive este superioară mierii.

Laptisor de Matca
Laptisorul de matca este cunoscut ca fiind secretia unor glande hipofaringeale ale albinelor lucratoare.Culoarea acestuia este alb galbuie, usor vâscoasa, omogena. Laptisorul de matca serveste, interiorul stupului, drept hrana pentru puietul de albine lucratoare, în primele trei zile de viata, dar si ca hrana pentru matca, care asigura perpetuarea întregii colonii, de unde si numele produsului.

Propolis
Este compus din răşini naturale, balsam de diferite compoziţii, ceară, uleiuri eterice, fier, microelemente, cupru, zinc, mangan, cobalt, la care se adaugă polen, flavonoide.

Laptisor de Matca pentru Diabet
Una dintre cele mai importante utilizari ale laotisorului de matca crud este în aceasta afectiune, unde scade în mod spectaculos rezistenta la insulina a organismului.

Terapii Ten Cu Laptisor de Matca
Lăptişorul de matcă, netezeşte ridurile existente, previne formarea ridurilor noi, regenerează epiderma, redă elasticitatea pielii, redă strălucirea acesteia, hidratează, înmoaie şi netezeşte pielea, evidenţiază trăsăturile feţei, curăţă tenul.

miere de salcam cu fructe / miere cu trei tipuri de fructe / miere cu migdale, nuci braziliene si merisor 260 g

Miere cu migdale, nuci braziliene si merisor 260 g

Miere cu migdale, nuci braziliene si merisor 260 g



19.00 Lei  
*cu TVA inclus

COD PRODUS: 505


Detalii produs

Miere de salcam combinata cu migdale, nuci braziliene si merisor
Cantitate neta. 440 grame

Migdalul

Migdalul este un arbore foios mic nativ Orientului Mijlociu si gasit pe scara larga în Iran, Arabia Saudita, Iordania, Israel, Liban, Siria, si Turcia.

Migdalele prezinta un aport energetic foarte ridicat, o sursa grozava de fibre si proteine de buna calitate, precum si o serie de minerale esentiale pentru functionarea optima a organismului: magneziu, potasiu, fier, zinc, fiind bogate în acizi grasi nesaturati si zaharuri.
Migdalele pot fi consumate atât proaspete, cât si uscate si de ce nu, în combinatie cu miere.

Cercetarile stiintifice au aratat ca migdalele sunt bogate în vitamina B2 si E, care ajuta la mentinerea pielii si parului sanatos. De asemenea, s-a constatat faptul ca migdalele reprezinta una dintre cele mai importante surse vegetale naturale de calciu (252 mg la 100 grame)si potasiu fiind asadar excelente pentru sistemul nervos. Tocmai de aceea, migdalele sunt foarte apreciate pentru bunastarea psihica si mentala pe care o confera si pentru starea de calm ce apare la scurt timp dupa ce le consumam. În plus, migdalele contribuie si la îmbunatatirea capacitatii naturale de memorare.
Studiile recente au demonstrat faptul ca elementele constitutive din migdale ajuta în cresterea imunitatii organismului si de asemenea ajuta la eliminarea toxicitatii din sistemul hepato-biliar. Migdalele sunt benefice sistemului cardio-vascular, datorita continutului important de acid oleic.

Consumarea câtorva migdale pe zi întareste sistemul imunitar, prevenind aparitia asteniilor si a anemiilor.

Nuci Brazilia

Copacul de nuci braziliene creste în America de Sud, respectiv în Guiana, Venezuela, Brazilia, Columbia, Bolivia si Peru. Acesta se întalneste în padurile dense de-a lungulrâurilor Amazon, Rio Negro, si Orinoco. Nucile braziliene sunt de dimensiuni mari în raport cu alte fructe cu coaja lemnoasa. Acestea se regasesc în interiorul unei pastai cu o coaja groasa similara cu cea a nucii de cocos si contine între 10 si 25 seminte. Acest arbore poate creste pâna la 60 de metri înaltime si pâna la 2 metri în diametru si are o durata de viata de pâna la 1000 de ani.
Fructele au un continut bogat de seleniu (de aprox. 2500 ori mai mult decât orice alta nuca existenta), magneziu, fosfor, potasiu, la care se adauga calciu, zinc si fier, vitamine E si C.
Având în vedere continutul mare de seleniu, nucile braziliene ofera protectie împotriva bolilor de inima si ajuta la prevenirea cancerului, în special a cancerului de prostata.

Nucile braziliene sunt pe buna dreptate asociate cu efectele de îmbunatatire a capacitatilor cerebrale, deoarece reprezinta o excelenta sursa de Omega 3, care contribuie la buna functionare a celulelor creierului si a neurotransmitatorilor sai. Copiii ai caror mame au consumat o cantitate suficienta de acizi grasi Omega 3 se dovedesc a avea un coeficient de inteligenta ridicat.
Nucile braziliene sunt o sursa deosebita de proteine si fibre, fiind astfel o sursa buna de nutritie si minerale pentru vegetarieni. Sunt de asemenea un antioxidant bun, stimuleaza sistemul imunitar si protejeaza împotriva bolilor de inima.

Merisoarele

Merisoarele sunt fructele arbustului pitic Merisor, asemanator cu Afinul care creste în zone montane, la altitudinea de peste 1300 m. Aceste fructe contin în proportie de 80% apa iar restul sunt zaharuri, acizi, proteine, vitaminele A, B1, B2, B3, Vitamina C, Vitamina E dar si uleiuri si minerale – potasiu, fosfor, calciu.

Fructele de merisor au multiple proprietati benefice, dintre care se evidentiaza cele de la nivelul aparatului urinar, fiind un bun diuretic, antiseptic urinar, vitaminizant, mineralizant. Merisoarele restabilesc nivelul normal al colesterolului, întaresc dantura si sistemul osos, ajuta la eliminarea kilogramelor în plus.

Proprietatile terapeutice ale merisoarelor:

  • Sunt întrebuintate împotriva diareei;
  • Constituie un tratament pentru cistita, pielita si guta;
  • Ajuta în tratarea reumatismului si a bolilor renale;
  • Trateaza infectiile genitale.
  • Vindeca tusea, ranile;
  • Lupta contra infectiilor prostatei;
  • Ajuta în tratarea tuberculozei pulmonare.