Produse in cos: [0]
Cosul este gol!


Terapii cu miere şi scorţişoară
Boli de inima. Intinde pe paine miere si presara putina pudra de scortisoara, in locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun. Datorita faptului ca aceasta combinatie imbunatateste circulatia sanguina si intareste ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea sa previna eventualele probleme apeland cu incredere la aceasta combinatie.

Polenul
În urma ultimelor cercetări s-a descoperit că polenul crud este un panaceu universal esential pentru sanatate.

Păstura
Păstura pură este una dintre cele mai importante surse de seleniu, un mineral esenţial pentru sănătatea organismului, cu acţiune puternic antioxidantă. Specialiştii apreciază că antioxidanţii precum seleniul neutralizează radicalii liberi şi au puterea să reducă şi să prevină efectele lor negative.

Vitaminizare Cu Produse Apicole
Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.

miere de salcam cu fructe / miere cu doua tipuri de fructe / miere cu migdale si merisor 260 g

Miere cu migdale si merisor 260 g

Miere cu migdale si merisor 260 g



19.00 Lei  
*cu TVA inclus

COD PRODUS: 401


Detalii produs

Miere de salcam cu migdale si merisor.
Cantitate neta: 440 grame.

Migdalul

Migdalul este un arbore foios mic nativ Orientului Mijlociu si gasit pe scara larga în Iran, Arabia Saudita, Iordania, Israel, Liban, Siria, si Turcia.

Migdalele prezinta un aport energetic foarte ridicat, o sursa grozava de fibre si proteine de buna calitate, precum si o serie de minerale esentiale pentru functionarea optima a organismului: magneziu, potasiu, fier, zinc, fiind bogate în acizi grasi nesaturati si zaharuri.
Migdalele pot fi consumate atât proaspete, cât si uscate si de ce nu, în combinatie cu miere.

Cercetarile stiintifice au aratat ca migdalele sunt bogate în vitamina B2 si E, care ajuta la mentinerea pielii si parului sanatos. De asemenea, s-a constatat faptul ca migdalele reprezinta una dintre cele mai importante surse vegetale naturale de calciu (252 mg la 100 grame)si potasiu fiind asadar excelente pentru sistemul nervos. Tocmai de aceea, migdalele sunt foarte apreciate pentru bunastarea psihica si mentala pe care o confera si pentru starea de calm ce apare la scurt timp dupa ce le consumam. În plus, migdalele contribuie si la îmbunatatirea capacitatii naturale de memorare.
Studiile recente au demonstrat faptul ca elementele constitutive din migdale ajuta în cresterea imunitatii organismului si de asemenea ajuta la eliminarea toxicitatii din sistemul hepato-biliar. Migdalele sunt benefice sistemului cardio-vascular, datorita continutului important de acid oleic.

Consumarea câtorva migdale pe zi întareste sistemul imunitar, prevenind aparitia asteniilor si a anemiilor.

Merisoarele

Merisoarele sunt fructele arbustului pitic Merisor, asemanator cu Afinul care creste în zone montane, la altitudinea de peste 1300 m. Aceste fructe contin în proportie de 80% apa iar restul sunt zaharuri, acizi, proteine, vitaminele A, B1, B2, B3, Vitamina C, Vitamina E dar si uleiuri si minerale – potasiu, fosfor, calciu.

 

Fructele de merisor au multiple proprietati benefice, dintre care se evidentiaza cele de la nivelul aparatului urinar, fiind un bun diuretic, antiseptic urinar, vitaminizant, mineralizant. Merisoarele restabilesc nivelul normal al colesterolului, întaresc dantura si sistemul osos, ajuta la eliminarea kilogramelor în plus.

Proprietatile terapeutice ale merisoarelor:

  • Sunt întrebuintate împotriva diareei;
  • Constituie un tratament pentru cistita, pielita si guta;
  • Ajuta în tratarea reumatismului si a bolilor renale;
  • Trateaza infectiile genitale.
  • Vindeca tusea, ranile;
  • Lupta contra infectiilor prostatei;
  • Ajuta în tratarea tuberculozei pulmonare.