Produse in cos: [0]
Cosul este gol!


Terapii cu miere şi scorţişoară
Boli de inima. Intinde pe paine miere si presara putina pudra de scortisoara, in locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun. Datorita faptului ca aceasta combinatie imbunatateste circulatia sanguina si intareste ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea sa previna eventualele probleme apeland cu incredere la aceasta combinatie.

Polenul
În urma ultimelor cercetări s-a descoperit că polenul crud este un panaceu universal esential pentru sanatate.

Păstura
Păstura pură este una dintre cele mai importante surse de seleniu, un mineral esenţial pentru sănătatea organismului, cu acţiune puternic antioxidantă. Specialiştii apreciază că antioxidanţii precum seleniul neutralizează radicalii liberi şi au puterea să reducă şi să prevină efectele lor negative.

Vitaminizare Cu Produse Apicole
Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.


Hrisca 1Kg

Hrisca 1Kg



10.00 Lei  
*cu TVA inclus

COD PRODUS: 5008


Detalii produs

Hrisca
Contine proteine, cu o concentratie deosebita de aminoacizi esentiali, cum ar fi arginina, lyzina, threonina, triptofanul si cysteina. De asemenea este bogata în minerale cum ar fi fier, zinc, seleniu. Compusii cu valoare antioxidanta din hrisca sunt rutinul si taninurile. Este hranitoare, aromata si gustoasa. Hrisca este superioara grâului, respectiv contine mai putine glucide, nu contine gluten, contine cantitati mari de lisina, aminoacid esential, fier, seleniu si mai mult calciu.
Semintele de hrisca se pot consuma crude, fierte sau prajite, simple sau în amestec cu alte alimente, sau ca faina.
Hrisca are un rol important în mentinerea unui nivel scazut de glucoza, ceea ce o face ideala pentru diabetici. Este recomandata si pentru cei care sufera de afectiuni cardiovasculare.

Retete
Ingrediente : 250g de hrisca, 4 catei de usturoi, 3 linguri ulei de floarea soarelui sau de masline, 50ml de apa, 3 rosii deshidratate, tarhon, oregano, sucul de la o jumatate de lamâie, sare de Hymalaia.
Mod de preparare : Se lasa la înmuiat hrisca pentru 8 ore. Se introduc toate ingredientele într-un blender, si se amesteca pâna rezulta o pasta cremoasa. Continutul rezultat are gust de fasole batuta.

Russell Hobbs