Produse in cos: [0]
Cosul este gol!


Terapii cu miere şi scorţişoară
Boli de inima. Intinde pe paine miere si presara putina pudra de scortisoara, in locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun. Datorita faptului ca aceasta combinatie imbunatateste circulatia sanguina si intareste ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea sa previna eventualele probleme apeland cu incredere la aceasta combinatie.

Polenul
În urma ultimelor cercetări s-a descoperit că polenul crud este un panaceu universal esential pentru sanatate.

Păstura
Păstura pură este una dintre cele mai importante surse de seleniu, un mineral esenţial pentru sănătatea organismului, cu acţiune puternic antioxidantă. Specialiştii apreciază că antioxidanţii precum seleniul neutralizează radicalii liberi şi au puterea să reducă şi să prevină efectele lor negative.

Vitaminizare Cu Produse Apicole
Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.

Despre noi

Producator Miere Albine - Miere Naturala - Miere cu Fructe

Despre noi

Suntem o familie de apicultori cu practica de peste 40 ani in domeniu. Stupina noastra este compusa din 250 familii de albine amplasate in 3 locuri diferite din judetul Gorj.

Sortimentele de miere pe care le producem sunt: miere de salcam, miere de flori de camp sau miere poliflora si miere de pomi fructiferi.

Ideea de a vinde mierea in combinatie cu fructe ne-a venit din dorinta de a oferi un produs atractiv si sanatos in acelasi timp. Am observat ca, in afara persoanelor care consuma miere ca si recomandare medicala, romanii nu sunt foarte interesati de acest produs, iar noi credem ca in combinatie cu diferite fructe putem sa atragem mai mult interes pentru consumul de miere.

Suntem pasionati de ceea ce facem, vindem doar miere produsa de noi si garantam calitatea produselor noastre.

Mierecufructe - Miere de Albine - Miere Naturala - Miere cu Fructe - Produse Apicole