Vitaminizare Cu Produse Apicole

Vitaminizare Cu Produse Apicole

Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.
Dimineaţa, cu un sfert de oră înainte de masă, se mestecă două linguriţe de polen sau zece pastile de păstură, se iau două linguriţe de miere cu lăptişor de matcă, se bea un amestec din 30-40 picături de tinctură de propolis şi 30-60 picături de apă, apoi se bea o cană de ceai de măceşe îndulcit cu miere polifloră.
După masa de dimineaţă se iau două linguriţe de miere cu propolis.
După masa de prânz, se iau două linguriţe de miere cu grâu germinat, iar după masa de seară se iau două linguriţe de miere cu suc de orz verde.
În timpul fiecărei mese se bea un pahar de apă în care se diluează două linguriţe de oţet de mere cu miere, îndulcind cu miere de flori de câmp.
Seara înainte de culcare, se iau două-trei linguriţe de miere cu drojdie de bere (două linguriţe de miere amestecate cu o linguriţă de miere).
Zilnic se bea un litru de infuzie din urzică (50 de părţi), coada calului (20 părţi), fructe de cătină (10 părţi), ciuboţica cucului (10 părţi), busuioc (5 părţi) şi cimbru (5 părţi).
 
Trebuie sa va logati pentru a putea comenta !


Momentan nu exista comentarii