Remedii pentru sanatate

Terapii cu miere şi scorţişoară
Boli de inima. Intinde pe paine miere si presara putina pudra de scortisoara, in locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun. Datorita faptului ca aceasta combinatie imbunatateste circulatia sanguina si intareste ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea sa previna eventualele probleme apeland cu incredere la aceasta combinatie.

Postat: in data 1/24/2014, categoria "Remedii Pentru Sănătate"


Miere pentru sănătate
Mierea este rezultatul unei munci uriaşe a stupului, care transformă zaharurile găsite pe florile şi pe frunzele plantelor într-o pastă semilichidă, cu o compoziţie chimică extrem de complexă.

Postat: in data 2/13/2014, categoria "Remedii Pentru Sănătate"


Vitaminizare Cu Produse Apicole
Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.

Postat: in data 2/11/2014, categoria "Remedii Pentru Sănătate"


Antistress şi Antidepresiv
Ingrediente: 1 kg miere de mană, 300 g polen crud, 100 g păstură crudă, 30 g lăptişor de matcă, 100 g propolis brut şi 100 g seminţe de cânepă măcinate.

Postat: in data 4/8/2014, categoria "Remedii Pentru Sănătate"


Laptisor de Matca pentru Diabet
Una dintre cele mai importante utilizari ale laotisorului de matca crud este în aceasta afectiune, unde scade în mod spectaculos rezistenta la insulina a organismului.

Postat: in data 4/7/2014, categoria "Remedii Pentru Sănătate"