Terapii Ten Cu Laptisor de Matca

Terapii Ten Cu Laptisor de Matca


Lăptişorul de matcă
, netezeşte ridurile existente, previne formarea ridurilor noi, regenerează epiderma, redă elasticitatea pielii, redă strălucirea acesteia, hidratează, înmoaie şi netezeşte pielea, evidenţiază trăsăturile feţei, curăţă tenul.

Reţete Pentru Ten Normal Şi Mixt
Se vor folosi următoarele ingrediente : un gram de lăptişor de matcă, o linguriţă de ulei de măsline, un gălbenuş de ou. Se vor amesteca aceste componente, se aplică pe piele şi se lasă 30 de minute să acţioneze, după care se îndepărtează cu apă caldă.

Într-o altă combinaţie se vor folosi, un gram de lăptişor de matcă, două linguriţe de ceai de muşeţel, o linguriţă de miere, o lingură de lapte. Se vor amesteca aceste componente, se aplică pe piele şi se lasă 20-25 de minute să acţioneze, după care se îndepărtează cu apă caldă.

Ingrediente pentru o alta combinaţie : două linguri de miere cu propolis, 2 linguri infuzie de gălbenele, un gram de lăptişor de matcă. Se amestecă bine toate ingredientele şi se aplică pe faţă şi decolteu, lăsându-se să acţioneze 30 de minute.

O altă combinaţie : 50g drojdie de bere proaspătă, o lingură de sfeclă roşie răzuită, o lingură de miere, un gram de lăptişor de matcă. Se amestecă bine şi se lasă 20 de minute să acţioneze, după care se îndepărtează cu apă călduţă. Efectul este de hrănire, catifelare şi hidratare a pielii.

Măşti Terapeutice Pentru Ten Gras

Ingrediente : o lingură de argilă, două linguri de suc de castraveţi, un gram de lăptişor de matcă. Ingredientele se amestecă şi se lasă să acţioneze 20 de minute, după care se îndepărtează cu apă călduţă.

Ingrediente : două linguri de gel de aloe vera natural, un gram de lăptişor de matcă. Aloe vera este un antibiotic natural, ce tratează imperfecţiunile, în timp ce lăptişorul de matcă normalizează secreţia de sebum.

Ingrediente : un albuş de ou bătut spumă, patru linguri de iaurt, o lingură de miere, o linguriţă de polen crud, două linguri cu tărîţe fine de grâu, un gram de lăptişor de matcă. Se amestecă bine toate ingredientele, se aplică pe faţă şi se lasă să acţioneze 30 de minute.
 
Ingrediente : o lingură de drojdie de bere proaspătă, două linguri de suc proaspăt de grapefruit, un gram de lăptişor de matcă. Se diluează drojdia de bere cu sucul de grapefruit, apoi se adaugă lăptişorul de matcă şi se lasă să acţioneze 20 de minute.

Măşti Terapeutice Pentru Ten Uscat
Ingrediente : două linguri de lapte, o lingură de miere, o linguriţă de tărâţe de grâu, un gram de lăptişor de matcă. Se omogenizează şi se lasă să acţioneze 20 de minute.

Ingrediente : o lingură de morcov, ras fin, sau suc de morcov, o lingură de argilă, un gram de lăptişor de matcă. Se amestecă bine, până se obţine o pastă, şi se lasă pe faţă aproximativ 30 de minute.

Ingrediente : o linguriţă de miere, o linguriţă de iaurt, o linguriţă de mălai fin, un gram de lăptişor de matcă. Se amestecă ingredientele, se aplică pe faţă pentru 20 de minute, după care se îndepărtează cu apă călduţă.

Măşti Terapeutice Pentru Ten Ridat
Ingrediente : două linguri făină de secară, o linguriţă ulei de măsline, o lingură de miere, un gram lăptişor de matcă. Masca se păstrează pe faţă timp de 30 de minute, după care se îndepărtează cu apă călduţă.

Ingrediente : o lingură de miere, o lingură de avocado zdrobit, o linguriţă de ulei de măsline, un gram de lăptişor de matcă. Din aceste ingrediente se obţine o pastă, care se întinde pe faţă, lăsându-se să acţioneze 30 de minute.

Ingrediente : un gălbenuş de ou proaspăt, o lingură de smântână, o lingură de miere, o lingură de pulpă de piersică bine coaptă, un gram de lăptişor de matcă. Se amestecă bine ingredientele, după care se aplică pe faţă şi decolteu, timp de 30 de minute.
 
Mască Pentru Ochi Cu Lăptişor De Matcă
Pielea din jurul ochilor este mai sensibilă, şi de aceea are nevoie de o atenţie specială. Seara, după demachiere, se aplică în jurul ochilor următoarea mască : 0,5g lăptişor de matcă, o linguriţă miere de salcâm, o linguriţă pulpă de banană. Se lasă să acţioneze 20 de minute, se spală cu apă şi se aplică o cremă hidratantă pentru ochi.

 


Trebuie sa va logati pentru a putea comenta !


Momentan nu exista comentarii