Terapii Cu Laptisor De Matca Pentru Îngrijirea Părului

Terapii Cu Laptisor De Matca Pentru Îngrijirea Părului

Laptişorul de Matcă are rolul de a regenera foliculii capilari. Dacă vei folosi în mod regulat măştile de păr cu lăptişor de matcă, vei constata că aminoacizii şi proteinele vor întineri scalpul şi vor ajuta la repararea firelor de păr. Acest produs miracol al stupului va ajuta la regenerarea părului deteriorat şi la prevenirea căderii lui. Se poate aplica direct pe păr sau pe scalp redându-i culoarea şi strălucirea.

Pentru întărirea firului de păr din interior se va consuma lăptişor de matcă cu regularitate. Curele cu lăptişor de matcă vor îmbunătăţi calitatea firului de păr, întrucât combinaţia de ingrediente din care este alcătuit, are efectul unui balsam hidratant. Consumul de lăptişor de matcă combate eficient albirea prematură a părului.
 
Lăptişorul de Matcă previne căderea părului. Întrucât are în compoziţia sa biotină, lăptişorul de matcă trebuie consumat cu regularitate. Biotina va stimula producţia de keratină, care este baza unui păr sănătos şi viguros. Pe lângă aceasta, acidul folic are un rol important în în creşterea sănătoasă a celulelor părului şi a regenerării acestuia. Părul va reîncepe să crească în urma terapiei cu lăptişor de matcă atât prin tratament extern cât şi intern prin cure regulate.

Tratament pentru creşterea şi regenerarea părului
Ingrediente : o linguriţă ulei de ricin, un gălbenuş proaspăt, două grame de lăptişor de matcă. Se amestecă bine şi se aplică pe părul proaspăt spălat şi şters bine. Se acoperă apoi capul cu un prosop şi se lasă să acţioneze 45 de minute, după care se degresează cu şampon, se clăteşte şi se aplică un balsam terapeutic. Se va utiliza de trei ori pe săptămână.

Tratament împotriva căderii părului
Ingrediente : un gălbenuş proaspăt, două linguri de tinctură de urzică, patru linguri de apă, două grame de lăptişor de matcă. Se va folosi de două ori pe săptămână, prin masarea scalpului cu mişcări circulare şi frecţionarea rădăcinii firelor de păr, timp de cinci minute.

Tratament împotriva mătreţii
Ingrediente : 500g praf de cedru, un gălbenuş, o linguriţă suc de lâmâie, două grame de lăptişor de matcă. Se va aplica la rădăcina părului, se lasă să acţioneze cinci minute, apoi se îndepărtează cu şampon, fără a usca cu uscătorul de păr. Se va repeta de trei ori pe lună.

Tratament pentru păr gras
Ingrediente : o lingură de coajă de lămâie, o lingură de mentă, două grame de lăptişor de matcă. Se va face o infuzie de 500ml apă, coajă de lămâie şi mentă, iar după ce se răceşte se adaugă lăptişor de matcă. Se aplică de la rădăcină, pe toată lungimea firului de păr se lasă să acţioneze 10 minute, apoi se clăteşte cu apă călduţă. Se va repeta de trei ori pe săptămână.

Tratament pentru păr uscat
Ingrediente : două linguri de smântână, o linguriţă de germeni de grâu, o lingură de suc de lămâie, 2g de lăptişor de matcă. Se omogenizează, apoi se întind pe părul umed, după spălare. Se va acoperi cu o cască de baie şi se lasă să acţioneze 15 minute, după care se clăteşte. Se va aplica odată pe săptămână.

 
Trebuie sa va logati pentru a putea comenta !


Momentan nu exista comentarii