Ultimele Articole

Terapii cu miere şi scorţişoară
Boli de inima. Intinde pe paine miere si presara putina pudra de scortisoara, in locul gemului. Este recomandat consumul zilnic, la micul dejun. Datorita faptului ca aceasta combinatie imbunatateste circulatia sanguina si intareste ritmul cardiac, persoanele cu probleme cardiovasculare au posibilitatea sa previna eventualele probleme apeland cu incredere la aceasta combinatie.

Postat: in data 1/24/2014, categoria "Remedii Pentru Sănătate"


Polenul
În urma ultimelor cercetări s-a descoperit că polenul crud este un panaceu universal esential pentru sanatate.

Postat: in data 1/24/2014, categoria "Produse Apicole"


Păstura
Păstura pură este una dintre cele mai importante surse de seleniu, un mineral esenţial pentru sănătatea organismului, cu acţiune puternic antioxidantă. Specialiştii apreciază că antioxidanţii precum seleniul neutralizează radicalii liberi şi au puterea să reducă şi să prevină efectele lor negative.

Postat: in data 1/24/2014, categoria "Produse Apicole"


Vitaminizare Cu Produse Apicole
Avantajul produselor apicole este acela că, în timp ce vindecă ele şi hrănesc, energizează, vitaminizează şi întăresc sistemul imunitar.

Postat: in data 2/11/2014, categoria "Remedii Pentru Sănătate"


Polenul Recoltat de Albine
Din punct de vedere nutriţional, polenul contribuie în mod esenţial în alimentaţie prin elementele nutritive de bază, care îşi dovedesc valoarea în numeroase situaţii. Un caz special este reprezentat de denutriţiile proteice şi în general de toate tipurile de carenţe nutriţionale în care este necesar să se utilizeze produse a căror concentraţie în elemente nutritive este superioară mierii.

Postat: in data 2/25/2014, categoria "Apiterapie"


Laptisor de Matca
Laptisorul de matca este cunoscut ca fiind secretia unor glande hipofaringeale ale albinelor lucratoare.Culoarea acestuia este alb galbuie, usor vâscoasa, omogena. Laptisorul de matca serveste, interiorul stupului, drept hrana pentru puietul de albine lucratoare, în primele trei zile de viata, dar si ca hrana pentru matca, care asigura perpetuarea întregii colonii, de unde si numele produsului.

Postat: in data 2/28/2014, categoria "Produse Apicole"


Propolis
Este compus din răşini naturale, balsam de diferite compoziţii, ceară, uleiuri eterice, fier, microelemente, cupru, zinc, mangan, cobalt, la care se adaugă polen, flavonoide.

Postat: in data 2/20/2014, categoria "Produse Apicole"


Laptisor de Matca pentru Diabet
Una dintre cele mai importante utilizari ale laotisorului de matca crud este în aceasta afectiune, unde scade în mod spectaculos rezistenta la insulina a organismului.

Postat: in data 4/7/2014, categoria "Remedii Pentru Sănătate"


Terapii Ten Cu Laptisor de Matca
Lăptişorul de matcă, netezeşte ridurile existente, previne formarea ridurilor noi, regenerează epiderma, redă elasticitatea pielii, redă strălucirea acesteia, hidratează, înmoaie şi netezeşte pielea, evidenţiază trăsăturile feţei, curăţă tenul.

Postat: in data 5/8/2014, categoria "Sănătate şi Frumuseţe"